Schilderwerk

Uiteraard verzorgen wij voor u het schilderwerk voor binnen, als zowel buiten. Het buitenschilderwerk heeft meer aandacht, zorg en advies nodig dan binnenschilderwerk. Dit proberen wij in het vroege voorjaar te beoordelen en dan in te plannen naar uw wens. Zodat het aanzicht van uw woning of pand er weer netjes bij staat. 

Voor het binnenschilderwerk spelen andere zaken zoals lichtinval en kleurenkeuze een grote rol. Voor bijvoorbeeld een verandering van uw wandafwerking kunnen wij u ontzorgen, van advies tot oplevering. Er zijn oneindig veel mogelijkheden passend bij uw interieur. Wij adviseren uw natuurlijk graag met zaken zoals o.a. kleur- en/of materiaal- keuze.

 

Ouderwetse kwaliteit

Vakmanschap van de drempel tot de nok van uw huis. Ons schildersbedrijf verricht werk aan nieuwbouw, onderhoud en restauratiewerk. Laat u adviseren in planmatig onderhoud, materiaalkeuze en kleur. Bij ons bent  u verzekerd van schilders met jarenlange ervaring en hoogstaand vakwerk aan historische gebouwen of uw nieuw te bouwen woning.

 

Is de buitenkant van uw woning toe aan een opknapbeurt? Wilt u nieuw glas in uw ramen laten zetten? Of is het houtwerk van uw kozijnen aan het rotten? Van vader op zoon zijn al deze werkzaamheden bij Fa. Koerts al ruim 75 jaar in gouden handen.

 

Laat uw gegevens achter

Advies nodig? Of wilt u een passende offerte opvragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

schilderwerk-groningen