Restauratie

Restauratie van oude gebouwen is altijd nog leuk werk, misschien vinden we het stiekem wel een van de leukste werkzaamheden! Na de voltooiing van ons werk zijn we natuurlijk supertrots en de opdrachtgevers krijgen ook altijd een grote glimlach om hun pand weer in volle glorie te zien. Nog steeds worden veel huizen gerestaureerd, niet alleen huizen maar ook scholen, kerken, gemeentelijke gebouwen enzovoort. Zolang schildersbedrijf Fa. Koerts bestaat hebben we ons al bewezen in het opleveren van de mooiste opdrachten. Onze schilders hebben dan ook veel ervaring en de nodige "know-how" op het gebied van restauratie. Veel oude technieken die men vroeger gebruikte worden bij ons nog steeds gebruikt.

Het goed plannen en tot in de puntjes verzorgen van uw restauratieproject vergt een juiste aanpak. Wij kunnen u hierin adviseren als geen ander en kunnen u wellicht zelfs nog op nieuwe ideeën brengen waar u misschien nog nooit aan heeft gedacht. De mogelijkheden zijn zeer divers, denk aan speciale wandafwerking, oude mengtechnieken, glas in lood, stucwerk, en betonherstel.

Tegenwoordig mogen wij ook veel (schilder)herstelwerkzaamheden verrichten voor aardbeving schades in het crisisgebied van de NAM bevingen.

Bent u nieuwschierig geworden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

restautiewerk-groningen-schilderwerk