Advies

Wanneer uw pand toe is aan een schilderbeurt is een goed advies net zo belangrijk dan de kwaliteit van de verf. U wilt immers wel tevreden zijn als de schilders klaar zijn. Schildersbedrijf Koerts adviseert u natuurlijk graag en heeft wellicht nog tips of idee├źn voor uw schilderklus. Of het nu gaat om een nieuwbouw project, bestaand gebouw, hobbyschuur of vakantiewoning; bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om duurzaam schilderwerk uitgevoerd door echte vakmensen.

Als het gaat om onderhoud is een juiste inventarisatie en planning van groot belang. Wilt u graag een vrijblijvend gesprek? Aarzel dan niet en laat uw gegevens achter, of bel ons gerust.

 

lid landelijke Onderhoud NL

FA Koerts is lid van de ondernemersorganisatie van de schilders-, onderhouds-, metaalconserveringsen glasbranche. Bij deze organisatie, genaamd Onderhoud NL (voorheen Fosag) zijn bijna 3.000 bedrijven aangesloten met ruim 25.000 medewerkers. Hierdoor versterkt het rendement en de kwaliteit van ondernemingen die werken aan waardebehoud en leefbaarheid van de gebouwde omgeving. Deze brancheorganisatie biedt de ondernemingen producten en diensten op strategisch, automatiserings-, personeels-, juridisch, financieel en arbo- en milieutechnisch gebied. Daarnaast voert Onderhoud NL voor de leden overleg met de vakbonden, A&O Services, Savantis, de Stichting Arbouw, de Arbeidsinspectie, belangenorganisaties als de Vereniging van Verffabrikanten, de centrale ondernemersorganisaties MKB-Nederland, VNO-NCW en uiteraard de overheid.